Вчимося готувати

На виконання заходів по Дігтярівському професійному аграрному ліцею, приурочених Всеукраїнському тижню професійної (професійно-технічної освіти) 25 листопада здобувачі освіти, які навчаються за професією «Кухар; кондитер», разом із своїми наставниками, майстринями виробничого навчання Курченко О.А., Зеленською Н.І., Яровою О.В. та викладачем спецдисциплін Хропост Ю.В.,  провели цікаві та пізнавальні  кулінарні заходи, де показали свої  вміння і навички, якими оволоділи під час навчання в ліцеї. Майбутні кухарі І-ІІ курсів, розділившись на команди, взяли участь у кулінарному квесті «Кмітливий кухар». Під час цього квесту команди мали знайти всі підказки-загадки, зібрати набір інгридієнтів та приготувати страву. Здобувачі І курсу готували піцу з ковбасою та грибами, ІІ курсу – салат «вінегрет», а здобувачі освіти ІІІ курсу організували ярмарку кулінарних та кондитерських виробів «Fine Food».Задоволення від проведених заходів отримали і організатори і ті, кому пощастило покуштувати смаколики

Новий навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна гордо чинить супротив одній з найпотужніших армій світу. Сьогодні він розпочався і в Дігтярвському професійному аграрному ліцеї. З початком 2023-2024 навчального року здобувачів освіти, педагогів, батьків щиро привітав директор закладу освіти Михайло Хітренко та заступниця директора з навчально-виховної роботи Галина Власенко. «Перемагає той, хто […]

В рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE “Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, за сприяння ГО “Cult Food”, з 19 по 23 серпня 2024 року на базі Бориспільського професійного ліцею відбулися всеукраїнські практичні тренінги для підвищення кваліфікації майстер-тренерів з організації шкільного харчування. Учасницею цього проєкту стала майстриня виробничого навчання Дігтярівського професійного аграрного ліцею Оксана Курченко. Майстри з різних […]

Незважаючи на спекотне цьогорічне літо, картопля на учбовому господарстві Дігтярівського професійного аграрного ліцею вродила щедро. Протягом наступного навчального року здобувачі освіти будуть забезпечені якісною та екологічно чистою продукцією власного виробництва.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x