Предметний тиждень з професії «Кухар. Кондитер»

З 27 лютого по 3 березня у Дігтятрівському професійному аграрному ліцеї проходив предметний тиждень з професії “Кухар. Кондитер” в рамках якого було проведено ряд заходів професійного спрямування. Здобувачі освіти групи №9кк під керівництвом майстрині виробничого навчання Курченко О.А. підготували та провели виставку-продаж кулінарних виробів. Викладачка Хропост Ю.В. провела вікторину “Кулінанрий брейн-ринг” між командами груп № 9кк та №10кк. Під час проведення якої учні показали свої знання, кмітливість, швидкість реакції, логічне мислення, вміння працювати в команді. А здобувачі освіти групи №8кк підготували колективний проєкт “Найвідоміші десерти світу”. Під час презентації проєкту вони познайомили учнів 1 курсу з історією виникнення та технологією приготування найвідоміших світових десертів, які зараз з’явилися на полицях наших кондитерських. Предметний тиждень пройшов цікаво і змістовно та був корисним для усіх здобувачів освіти ліцею.

Під такою назвою 13 жовтня відбувся вечір відпочинку для мешканців гуртожитку Дігтярівського професійного аграрного ліцею. Підготували та провели захід здобувачі освіти ІІ-ІІІ курсів під керівництвом виховательки Марини Вахнюк для своїх нових друзів –першокурсників. Їх адаптація до життя і навчання в ліцеї є однією з важливих проблем та є запорукою подальшого розвитку кожного здобувача освіти як […]

18 жовтня в Україні відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який започатковано Європейським парламентом у 2007 році. Цього дня у читальній залі бібліотеки Дігтярівського професійного аграрного ліцею відбувся круглий стіл «Чому боротьба із торгівлею людьми завжди на часі?», який провела бібліотекарка Світлана Коломієць. В ході заходу здобувачі освіти першого курсу групи №12 кухар-кондитер взяли […]

15 жовтня в Дігтярівському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 46 ств (майстер в/н Юрій Коваленко ) на присвоєння кваліфікації «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування». Атестація складалася з двох етапів: теоретичного та практично. Теоретичний етап включав тестування з основних предметів професійної підготовки , а в практичній чистині атестації учні показали […]

Через цьогорічну засуху посів озимих культур у сільськогосподарських підприємствах Чернігівщини проходить із великим запізненням. Складною була оранка, минанають всі найкращі терміни посіву озимини. Але все ж після першого осіннього дощу колектив Дігтярівського професійного аграрного ліцею, протягом 9-10 жовтня, посіяв на учбовому господарстві озиму пшеницю на площі 40 гектарів. Будемо сподіватись на гарний урожай і будемо […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x