Вчимося готувати

На виконання заходів по Дігтярівському професійному аграрному ліцею, приурочених Всеукраїнському тижню професійної (професійно-технічної освіти) 25 листопада здобувачі освіти, які навчаються за професією «Кухар; кондитер», разом із своїми наставниками, майстринями виробничого навчання Курченко О.А., Зеленською Н.І., Яровою О.В. та викладачем спецдисциплін Хропост Ю.В.,  провели цікаві та пізнавальні  кулінарні заходи, де показали свої  вміння і навички, якими оволоділи під час навчання в ліцеї. Майбутні кухарі І-ІІ курсів, розділившись на команди, взяли участь у кулінарному квесті «Кмітливий кухар». Під час цього квесту команди мали знайти всі підказки-загадки, зібрати набір інгридієнтів та приготувати страву. Здобувачі І курсу готували піцу з ковбасою та грибами, ІІ курсу – салат «вінегрет», а здобувачі освіти ІІІ курсу організували ярмарку кулінарних та кондитерських виробів «Fine Food».Задоволення від проведених заходів отримали і організатори і ті, кому пощастило покуштувати смаколики

Новий 2025–2026 навчальний рік розпочинається у складний час для України, коли лунають тривоги та вибухи. Але ми – сильні, мужні й незламні. З початком нового навчального року щиро привітали здобувачів освіти та педагогів директор закладу освіти Михайло Хітренко та заступниця директора з навчально-виховної роботи Наталія Зеленська.Під назвою «І буде жити Україна» було проведено перший урок, […]

Потреба сільського господарства в кваліфікованих трактористах постійно зростає. І не дивно, адже наша Україна — аграрна держава, тому тенденція росту попиту є цілком обґрунтованою. Тракторист-машиніст – універсальний водій і механік. Вміння розбиратися в принципах роботи основних конструктивних елементів машини та усувати несправності – обов’язок будь-якого тракториста-машиніста. Ось чому ті, хто отримує посвідчення на право водіння […]

16-19 червня в Дігтярівському професійному аграрному ліцеї пройшла державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти ІІ курсу групи №11 кухарів-кондитерів на кваліфікаційний рівень «Кухар ІV розряду». Атестація проходила у два етапи: теоретичного та практичного. Під час теоретичної частини майбутні кухарі захищали письмові роботи, написані під час виробничої практики за обраною темою. Під час практичної частини – готували […]

23 травня 2025 року представниками ГО «Асоціація саперів України» для здобувачів освіти та працівників Дігтярівського професійного аграрного ліцею було проведено навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів. Спікери заходу допомогли учасникам підвищити свою обізнаність щодо різного роду ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами, та отримати навички правильної поведінки, і тим самим покращити безпекову складову учасників освітнього […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x