На виконання заходів по Дігтярівському професійному аграрному ліцею, приурочених Всеукраїнському тижню професійної (професійно-технічної освіти) 25 листопада здобувачі освіти, які навчаються за професією «Кухар; кондитер», разом із своїми наставниками, майстринями виробничого навчання Курченко О.А., Зеленською Н.І., Яровою О.В. та викладачем спецдисциплін Хропост Ю.В., провели цікаві та пізнавальні кулінарні заходи, де показали свої вміння і навички, якими оволоділи під час навчання в ліцеї. Майбутні кухарі І-ІІ курсів, розділившись на команди, взяли участь у кулінарному квесті «Кмітливий кухар». Під час цього квесту команди мали знайти всі підказки-загадки, зібрати набір інгридієнтів та приготувати страву. Здобувачі І курсу готували піцу з ковбасою та грибами, ІІ курсу – салат «вінегрет», а здобувачі освіти ІІІ курсу організували ярмарку кулінарних та кондитерських виробів «Fine Food».Задоволення від проведених заходів отримали і організатори і ті, кому пощастило покуштувати смаколики