24 травня, в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти, в Дігтярівському професійному аграрному ліцеї відбувся кулінарний конкур «Майстер-шеф». Учасниками конкурсу були здобувачі освіти групи №9 «Кухар. Кондитер» під керівництвом досвідченої майстрині виробничого навчання Оксани Курченко.
Умови конкурсу полягали в тому, що його учасники повинні за набором інгредієнтів визначити страву та приготувати її. Участь у кулінарному шоу брали три команди по два учасники. Переможця визначили за якістю страви. Найкраще справилась із завданням команда №3 із стравою «Деруни» і зайняла перше місце. Другими була команда №2. Вона готувала страву «Зрази картопляні з капустою». Третя сходинка дісталася команді №1, яка готувала страву «Картопляні рулетики із сосискою».
Учасники конкурсу «Майстер-шеф» не тільки цікаво та весело провели час, а закріпили на практиці свої знання, вміння і навички кухарської справи.