Предметний тиждень з професії «Кухар. Кондитер»

З 27 лютого по 3 березня у Дігтятрівському професійному аграрному ліцеї проходив предметний тиждень з професії “Кухар. Кондитер” в рамках якого було проведено ряд заходів професійного спрямування. Здобувачі освіти групи №9кк під керівництвом майстрині виробничого навчання Курченко О.А. підготували та провели виставку-продаж кулінарних виробів. Викладачка Хропост Ю.В. провела вікторину “Кулінанрий брейн-ринг” між командами груп № 9кк та №10кк. Під час проведення якої учні показали свої знання, кмітливість, швидкість реакції, логічне мислення, вміння працювати в команді. А здобувачі освіти групи №8кк підготували колективний проєкт “Найвідоміші десерти світу”. Під час презентації проєкту вони познайомили учнів 1 курсу з історією виникнення та технологією приготування найвідоміших світових десертів, які зараз з’явилися на полицях наших кондитерських. Предметний тиждень пройшов цікаво і змістовно та був корисним для усіх здобувачів освіти ліцею.

Новий навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна гордо чинить супротив одній з найпотужніших армій світу. Сьогодні він розпочався і в Дігтярвському професійному аграрному ліцеї. З початком 2023-2024 навчального року здобувачів освіти, педагогів, батьків щиро привітав директор закладу освіти Михайло Хітренко та заступниця директора з навчально-виховної роботи Галина Власенко. «Перемагає той, хто […]

В рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE “Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, за сприяння ГО “Cult Food”, з 19 по 23 серпня 2024 року на базі Бориспільського професійного ліцею відбулися всеукраїнські практичні тренінги для підвищення кваліфікації майстер-тренерів з організації шкільного харчування. Учасницею цього проєкту стала майстриня виробничого навчання Дігтярівського професійного аграрного ліцею Оксана Курченко. Майстри з різних […]

Незважаючи на спекотне цьогорічне літо, картопля на учбовому господарстві Дігтярівського професійного аграрного ліцею вродила щедро. Протягом наступного навчального року здобувачі освіти будуть забезпечені якісною та екологічно чистою продукцією власного виробництва.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x