Конкурс фахової майстерності

29 лютого 2024 року в рамках предметного тижня в Дігтярівському професійному аграрному ліцеї проведено конкурс – вікторину фахової майстерності з професій «Кухар» серед команд здобувачів освіти І,ІІ та ІІІ курсів «Кмітливий кухар». Майбутні фахівці демонстрували свої знання, вміння та професійні навички в приготуванні піци (конкурс «Домашнє завдання»), бутербродів та холодних страв. Також учасники визначали страви, які можна приготувати із запропонованих інгредієнтів та знаходили зайве в логічних ланцюжках і пояснювали свій вибір.

Роботу команд оцінювало журі від адміністрації закладу у складі заступників директора та методиста ліцею.

Цікаво було спостерігати за роботою майбутніх кухарів. Кмітливість, швидка орієнтація, вправні рухи, творча уява, відчуття гармонії – ось ті якості, які продемонстрували учасники під час виконання завдань.

Під час роботи команд глядачі розгадували загадки на кулінарну тематику, а здобувачі освіти груп трактористів підготували та показали сценку «Весільна кухня з середини». Організували та провели захід майстрині виробничого навчання О.Ярова, О.Курченко, Н. Зеленська та викладач спецдисциплін Ю. Хропост.

Під час проведення конкурсу учасники отримали, в певній мірі, досвід, а глядачі – позитивні емоції та посмакували приготовленими стравами.

Новий навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна гордо чинить супротив одній з найпотужніших армій світу. Сьогодні він розпочався і в Дігтярвському професійному аграрному ліцеї. З початком 2023-2024 навчального року здобувачів освіти, педагогів, батьків щиро привітав директор закладу освіти Михайло Хітренко та заступниця директора з навчально-виховної роботи Галина Власенко. «Перемагає той, хто […]

В рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE “Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, за сприяння ГО “Cult Food”, з 19 по 23 серпня 2024 року на базі Бориспільського професійного ліцею відбулися всеукраїнські практичні тренінги для підвищення кваліфікації майстер-тренерів з організації шкільного харчування. Учасницею цього проєкту стала майстриня виробничого навчання Дігтярівського професійного аграрного ліцею Оксана Курченко. Майстри з різних […]

Незважаючи на спекотне цьогорічне літо, картопля на учбовому господарстві Дігтярівського професійного аграрного ліцею вродила щедро. Протягом наступного навчального року здобувачі освіти будуть забезпечені якісною та екологічно чистою продукцією власного виробництва.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x